Akár 2 évre is eltilthatnak a vezetéstől

Hogyan segítjük elő az ügyed?

Hívd ügyvédi irodánkat mielőbb, hogy mérsékelhessük a következményeket!

SOS vonal:

Megkönnyítjük, meggyorsítjuk számodra az eljárást, hogy minél kevesebb idődbe, költségedbe és energiádba kerüljön visszaszerezni a jogosítványodat.

Teljes körű képviseletet biztosítunk számodra a szabálysértési, illetve büntetőeljárás során. Ezzel egy felől az ügy lehetőség szerinti zökkenőmentes haladását segítjük, másfelől téged is kevesebb stressz ér, hiszen csak akkor kell megjelenned, ha a személyes jelenléted feltétlenül szükséges.

Képviseletünk nem csak ittas vezetés bűncselekmény ügyekre terjed ki. Ha az ittas járművezetés során baleset történt, annak gyanúsítottjaként, illetve vádlottjaként is képviselünk téged. Szükség esetén pedig védőügyvédként lépünk fel közlekedési bűncselekmények és szabálysértések során. Képviseletedet emellett az esetleges közvetítői eljárások alkalmával is ellátjuk, vagy olyan kapcsolódó ügyekben, mint például a biztosítással kapcsolatos polgári peres eljárások.

Konzultációnkon folyamatosan segítünk, szóbeli tanácsadással készítünk fel a vallomástételre sőt, segítünk is összeállítani azt. Bizonyos esetekben szükség lehet műszaki szakértői-, avagy orvos szakértői véleményre.

Levesszük ennek a szervezését a válladról, összeállítjuk a bizonyítási indítványokat és a magánszakértőt is kirendeljük helyetted.

Miközben azon dolgozunk, hogy a lehető legkevesebb költséggel és legméltányosabb büntetést szabja ki rád a bíróság, egy pillanatra sem felejtkezünk meg arról, hogy a jogosítványos bevonásra került. A teljes folyamatban szem előtt tartjuk és munkálkodunk azon, hogy a vezetői engedélyed minél hamarabb kapd vissza. Ha pedig határozott időre eltiltanak a vezetéstől, közreműködünk, hogy ez csak bizonyos járműkategóriára vonatkozzon!

SZEREZD VISSZA A JOGOSÍTVÁNYOD

Hívj minket, hogy érdekeid képviselhessük!

SOS vonal:

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!

Mi történik, miután felvetted velünk a kapcsolatot?

Minél hamarabb veszed fel velünk a kapcsolatot, annál több mozgásterünk van, annál több lehetőség a büntetés mérséklésére, az eljárás meggyorsítására és a nehézségek csökkentésére. Az ügy eleje talán a legkritikusabb, sokszor itt dől el, milyen mértékű büntetést szab majd ki a bíróság, pedig sokszor csak pár apróságon múlik, mikor kapod vissza a jogosítványosat, vagy mekkora pénzbüntetést kell fizetned? Minél hamarabb tudunk tanácsainkkal segíteni, annál többet tehetünk érted!

Amikor először hívsz minket, a legfontosabb, hogy az épp adott helyzetben leggyorsabban támogatást nyújthassunk annak megfelelően, a rendőri ellenőrzés folyamatában épp hol tartasz? Lehet, hogy még a kapitányságon vagy két vérvétel között, lehet, hogy már kiengedtek és most várod a taxit, hogy visszajuthass a magára hagyott autódhoz. Vázolod fel nekünk a történteket, és pár ésszerű tanáccsal segítünk, hogy a legmegfelelőbben tudd kezelni a szituációt. Amíg még zajlik a rendőri intézkedés, nem lesz sok időnk beszélgetni, így ilyenkor a legszükségesebbekre hagyatkozunk. Ha már kiengedték a kapitányságról, lehetőségünk van bővebben, és közösen átnézni az esetedet. Ekkor egyeztetünk személyes konzultációt.

KÉRJ SZEMÉLYES TALÁLKOZÓT MINÉL ELŐBB!

Készülj fel időben!

SOS vonal:

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!

Első találkozásunkkor körülbelül másfél órában átbeszéljük a történteket, megvizsgáljuk a hivatalos iratokat, és személyre szabott tájékoztatást adunk az eljárás várható menetéről, a jogaidról és kötelességeidről, a védekezési lehetőségekről, illetve arról, milyen és mekkora büntetésre számíthatunk?

Ha kérdésed van, vagy bármiben bizonytalan vagy, fordulj hozzánk bizalommal! A konzultáció célja, hogy tudd, mi következik, mire számíts, és mi is alaposan megismerjük az ügyedet.


A rendőri nyomozás keretén belül számos iratot bocsátanak majd a rendelkezésedre. A kézhez kapott hivatalos iratokat, szakvéleményeket feldolgozzuk, szükség esetén kiegészítéseket kérünk, és a rendelkezésre álló információk és lehetőségek alapján kész védekezési stratégiával készítünk fel mind a vallomástételre, mind a büntetőjogi eljárásra.
Maga a büntetőjogi eljárás akár fél évig is elhúzódhat sokszoros bírósági tárgyalásokkal.

Ezek során végig ott leszünk melletted, intézzük a szükséges iratokat, képviselünk az eljárás során, miközben folyamatosan tájékoztatunk róla, épp hol tart az ügyed. Az ítélet kihirdetése után pedig még egyszer átbeszéljük, mit is jelent ez, pontosan mikor kapod vissza a jogosítványod, és milyen kötelezettségeknek kell előtte eleget tenned. Tanácsot adunk a jövőre vonatkozóan is, hogy soha többet ne kelljen ilyen helyzetbe keveredned!

Hívj minél hamarabb, hogy segíthessünk!

Nem mindegy, meddig maradsz jogosítvány nélkül!

SOS vonal:

Vagy írj nekünk facebookon vagy E-mailen!